1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Smartwares Brandveiligheidsset blusdeken koolmonoxidemelder rookmelder(3x) FSS-15. Het belang van goed brandpreventiemateriaal kan niet worden onderschat. Toch schiet het er bij veel mensen bij in. Met de SW FFS15 brandbeveiligingsset weet je zeker dat je voldoende brandpreventiemateriaal in huis hebt. De set bestaat uit drie optische rookmelders, een koolmonoxidemelder en een branddeken.Waar is het artikel voor geschikt?In de steeds beter geïsoleerde huizen van tegenwoordig ligt brand- en koolmon...

korting
43%

actieprijs
€ 39

adviesprijs
€ 68,99Deze dagaanbieding was te koop bij Bol.com op woensdag 11 januari 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.